Καλέστε μας τώρα στο 210 86 51 701

11 Feb 2015

Υπηρεσίες σε φωτοβολταϊκά πάρκα - παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος

Σε επιχειρήσεις οι οποίες εκμεταλλεύονται φωτοβολταϊκά πάρκα, δηλαδή έχουν ως αντικείμενο εργασιών την «παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος», επιπλέον  των λογιστικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών, μπορούμε να τους παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Μηνιαία έκδοση τιμολογίου : Ανά μήνα εκκαθάρισης, με τα στοιχεία του ενημερωτικού σημειώματος που λαμβάνουμε, εκδίδουμε «Τιμολόγιο», με ημερομηνία έκδοσης την τελευταία ημέρα του μήνα που εκκαθαρίζεται. Το τιμολόγιο αφορά συγκεκριμένη εγκατάσταση παραγωγής.

  2. Κατάθεση τιμολογίου σε ΛΑΓΗΕ ΑΕ : Άμεση κατάθεση του τιμολογίου στην αρμόδια υπηρεσία. Η κατάθεσή του γίνεται από το τμήμα εξωτερικών εργασιών της εταιρίας μας.

  3. Παραλαβή αποδεικτικού κατάθεσης: Με την κατάθεση του τιμολογίου στο Λογιστήριο του ΛΑΓΗΕ ΑΕ, παραλαμβάνουμε από το αρμόδιο τμήμα επικυρωμένη φωτοτυπία του τιμολογίου  που κατατέθηκε ή Αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείτε για την κατοχύρωση της επιχείρησης ως προς τα δεδομένα και τον χρόνο κατάθεσής τους.

  4. Έκδοση Ασφαλιστικής - Φορολογικής ενημερότητας επιχείρησης και κατάθεσή τους σε ΛΑΓΗΕ ΑΕ :

  • Σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, καταγράφουμε και παρακολουθούμε, ως προς την ημερομηνία λήξης, τις ενημερότητες  που έχουν κατατεθεί σε ΛΑΓΗΕ ΑΕ. Πριν την πάροδο της ισχύος της κάθε ενημερότητας (Φορολογικής ή Ασφαλιστικής), προβαίνουμε στις απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση νέας.

  • Εκδίδουμε Φορολογική Ενημερότητα της επιχείρησης μέσω TAXIS NET και Ασφαλιστική Ενημερότητα μέσω ΙΚΑ-ΝΕΤ. 

  • Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν είναι εφικτή η έκδοση ενημεροτήτων διαδικτυακά, απευθυνόμαστε στις αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α) που υπάγετε η επιχείρηση.

  • Κατάθεση ενημεροτήτων της επιχείρησης  σε ΛΑΓΗΕ ΑΕ. Όταν οι ενημερότητες έχουν εκδοθεί με ηλεκτρονικό τρόπο η κατάθεσή τους γίνεται με fax (210-9466841) ή με  e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). Ενώ στην περίπτωση που η ενημερότητα έχει εκδοθεί από την αρμόδια Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.  ή Ι.Κ.Α) κατατίθεται σε πρωτότυπη μορφή είτε μέσω ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως (από το τμήμα εξωτερικών εργασιών της εταιρίας μας). Πληροφοριακά αναφέρουμε, ότι σε περίπτωση που επιλεγεί η αποστολή μέσω ταχυδρομείου (συστημένης επιστολής) ή Κούριερ, για την έγκαιρη διεκπεραίωση στον φάκελο αναγράφεται η ένδειξη “Αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας”.

5. Δημιουργία αρχείου : Δημιουργούμε και καταθέτουμε στην επιχείρηση έναν φάκελο αρχείου ανά
    περίοδο τιμολόγησης.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε άμεσα "οικονομική προσφορά συνεργασίας" καλέστε μας στο 210-8651701 ή πατήστε στο banner που ακολουθεί.

banner-epixiriseon-sm

 

Read 4624 times
banner-epixirisewn
 
banner-idioton-texnologistiki
 
theste-ena-erwthma
banner-services3-1-70pxl
 
banner-services3-2-70pxl
 
banner-services3-3-70pxl
 
banner-services3-4-70pxl
 
banner-services3-5-70pxl
 
banner-services3-6-70pxl
 
banner-services3-7-70pxl

newsletter3 8

 

 

  1. Η ΑΠΟΨΗ
  2. ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦ. ΚΕΝΤΡΟ: 210 86 51 701
EMAIL: info@texnologistiki.com

ΕΔΡΑ: 
Πατησίων 206, 112 56 Αθήνα
F: 210 86 49 005

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΘΗΝΩΝ: 
Μάγερ 32, 104 38 Αθήνα
F: 210 86 49 005

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:
Καλογρέζας 11, 152 32 Χαλάνδρι
F: 210 68 14 884

JoomShaper
Για να λάβετε προσφορά για την επιχείρησή σας συμπληρώστε:

Τα πεδία που έχουν αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
1000 characters left
Όλα τα στοιχεία που μας κοινοποιούνται μέσω της φόρμας «Έχετε επιχείρηση», διαγράφονται εντός 30 ημερών από την λήψη της.