Καλέστε μας τώρα στο 210 86 51 701

28 Ιαν 2014

Λογιστικές Υπηρεσίες σε Συνεργασία με Εξωτερικούς Συνεργάτες

Προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών, παρέχοντας στο πελατολόγιο μας την πλήρη κάλυψη των αναγκών του λογιστηρίου μίας επιχείρησης, καθώς και σχετικών αναγκών του ιδιώτη, σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες μπορούμε να παρέχουμε τις παρακάτω λογιστικές - φοροτεχνικές υπηρεσίες :

1. Επιδοτήσεις Επιχειρήσεων

Η Τεχνολογιστική μέσω δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών, αναλαμβάνει την ένταξη επιχειρήσεων σε Επενδυτικά Αναπτυξιακά Προγράμματα (Αναπτυξιακός νόμος , ΕΣΠΑ, κλπ) , καθώς και την επιδότησή τους.
Όταν μια επιχείρηση , μας δηλώσει την θέλησή για ένταξή της σε επιδοτούμενα προγράμματα:
Καταγράφονται οι ανάγκες της
Μελετούνται διεξοδικά τα προγράμματα επιδοτήσεων που είναι σε ισχύ και ελέγχονται οι δυνατότητες ένταξής της σε κάποιο ή κάποια από αυτά.
Γίνεται η σύνταξη και υποβολή του φακέλου επιδότησης .
Παρακολουθείται όλη η πορεία της επιδότησης , είσπραξης και εκταμίευσης με παράλληλη ενημέρωση του πελάτη.
Ενημερωθείτε τώρα , μέσω του site μας (Επίκαιρα/ Επιδοτούμενα Προγράμματα) για τα προγράμματα που είναι σε ισχύ ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210. 86 51 701 για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα προγράμματα που μπαίνουν σε ισχύ , εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας.

 

2. Συμβούλευση Επιχειρήσεων

Στην σημερινή εποχή που τα πάντα αλλάζουν και νέες τεχνικές έρχονται στο προσκήνιο για το marketing, τις πωλήσεις και την οργάνωση των επιχειρήσεων, η συνεργασία με έναν σύμβουλο επιχειρήσεων δεν είναι πολυτέλεια αλλά αντιθέτως μια αναγκαιότητα για την επιχείρησή σας. Η Τεχνολογιστική μέσω δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών, βοηθάει τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην αύξηση των πωλήσεων τους, στην βελτίωση των ενεργειών μάρκετινγκ καθώς και στην αποτελεσματικότερη οργάνωση και διοίκησή τους. Με τη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας διοίκησης που εφαρμόζεται σε περισσότερες από 185.000 εταιρείες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ένα πολύ πρακτικό με ξεχωριστή προσέγγιση σύστημα διοίκησης, παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης και εκπαίδευσης στελεχών στα παρακάτω θέματα:

  • Business Coaching: Αποτελεί μια συμβουλευτική υπηρεσία η οποία βοηθάει τον επιχειρηματία να οργανώσει και να διοικήσει καλύτερα και πιο αποδοτικά τις λειτουργίες της επιχείρησης, να αυξήσει την παραγωγικότητα των κλάδων της, εγκαθιδρύοντας έτσι σωστά τις διαδικασίες που θα του επιτρέψουν να εργάζεται πιο συντονισμένα, δίχως περιττές ώρες εργασίας και προσπάθειας.

  • Marketing Coaching: Είναι μια συμβουλευτική καθοδήγηση για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες μέσω συγκεκριμένων ενεργειών προώθησης και προβολής όπως από την ιστοσελίδα σας, το internet marketing, το social media marketing, το email marketing κτλ.

  • Sales Coaching: Είναι μια συμβουλευτική υπηρεσία που βοηθάει τον επιχειρηματία και τους πωλητές του, να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά στις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι πωλήσεις στη απαιτητική και δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

  • Family Business Coaching: Είναι εξειδικευμένα προγράμματα για οικογενειακές επιχειρήσεις. Με την συμβούλευση οικογενειακών επιχειρήσεων, ευθυγραμμίζονται οι στόχοι της οικογένειας με τους στόχους της επιχείρησης, ενδυναμώνοντας ο ένας τον άλλο.

  • Financial Coaching: Στο πρόγραμμα αυτό, επικεντρωνόμαστε σε μακροπρόθεσμες αλλαγές εταιρικής συμπεριφοράς σχετικά με τα οικονομικά

  • Life Executive Coaching: Είναι μια συμβουλευτική υπηρεσία προσωπικής βελτίωσης και ενίσχυσης των ικανοτήτων σας με την οποία μπορείτε να εκπληρώσετε τους προσωπικούς σας στόχους.

Κάνοντας χρήση αυτών των υπηρεσιών, με υποστήριξη και παρακολούθηση από σύμβουλο επιχειρήσεων, είστε σε θέση να επικεντρώνεστε σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά στην λειτουργία της επιχείρησής σας και να επαναπροσδιορίζετε σωστά τους στόχους που έχετε θέσει για το κάθε τμήμα της εταιρείας σας. Καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι επιχειρηματίες και κατ' αυτόν τον τρόπο καθίσταται εφικτή η επιβίωση και η ανάπτυξη της εταιρείας σας παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον. Σας βοηθούμε να εντοπίσετε τις περιοχές της επιχείρησής σας που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Eνισχύουμε τις ικανότητες που χρειάζεται να έχετε για να επιτύχετε ως ιδιοκτήτης επιχείρησης. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ξανά την χαρά και τον ενθουσιασμό που είχατε όταν πρωτοξεκινήσατε την επιχείρησή σας.

 

3. Αδειοδοτήσεις Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Η Τεχνολογιστική μέσω εξειδικευμένων συνεργατών,
δύναται να αναλάβει και να ολοκληρώσει τις παρακάτω εργασίες :
1. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος.

2. Χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος.

3. Αντικατάσταση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος.

4. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.

5. Αντικατάσταση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.

Αν θέλετε να ιδρύσετε μια επιχείρηση Υγειονομικού ενδιαφέροντος ή αν είστε στη διαδικασία μεταβίβασης επιχείρησης σε λειτουργία και απαιτείται η αντικατάσταση της άδειας λειτουργίας της, καθώς και για κάθε σχετική εργασία, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 86 51 701.

Συνεργάτης μας θα επισκεφτεί άμεσα το χώρο σας, θα ελέγξει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την έκδοση άδειας και στη συνέχεια θα αναλάβει την έκδοση ή την αντικατάσταση της σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία.

 

4. Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Η έκδοση του ΠΕΑ είναι υποχρεωτική για όλα τα κτήρια άνω των 50 τ.μ. (εξαιρούνται κτήρια βιομηχανικών και βιοτεχνικών εγκαταστάσεων, αγροτικών χρήσεων, εργαστήρια, αποθήκες, πρατήρια υγρών καυσίμων και χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων) στις εξής περιπτώσεις :

α) Για αγοραπωλησία κτηρίου για την υπογραφή των οριστικών συμβολαίων και για τη μίσθωση ενιαίων κτηρίων (για νέες συμβάσεις μίσθωσης και όχι για ανανέωση υφιστάμενων), καθώς και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής νέου κτηρίου.

β) Για τη μίσθωση και τμημάτων ενιαίων κτηρίων (για νέες συμβάσεις μίσθωσης και όχι για ανανέωση υφιστάμενων) άνω των 50 τ.μ. που έχουν αποκλειστική χρήση κατοικία και επαγγελματική στέγη και αποτελούν αυτοτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες.

Αναφέρεται ότι οι αρμόδιες ΔΟΥ δεν παραλαμβάνουν νέα μισθωτήρια προς θεώρηση, εάν δεν αναγράφεται σε αυτά ο αριθμός πρωτοκόλλου του ΠΕΑ και δεν προσκομίζεται μαζί το πρωτότυπο ή γνήσιο αντίγραφό του προς επίδειξη και επιβεβαίωση.

Η διάρκεια ισχύος του ΠΕA είναι δέκα έτη. Εκδίδεται από Ενεργειακούς Επιθεωρητές, εγγεγραμμένους στο σχετικό Μητρώο του ΥΠΕΚΑ. Με αυτό, τα κτήρια κατατάσσονται σε ενεργειακή κατηγορία (από Α+ έως Η).

Η έκδοση ΠΕΑ αποτελεί υποχρέωση του ιδιοκτήτη.

Η Τεχνολογιστική μέσω εξειδικευμένου συνεργάτη, αναλαμβάνει την έκδοση ΠΕΑ για λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την οποιαδήποτε διευκρίνιση για τις υπηρεσίες αυτές ή έχετε να μας προτείνετε επιπλέον υπηρεσία χρήσιμη για εσάς προσωπικά ή την επιχείρησή σας την οποία δεν είδατε αναλυτικά καταγεγραμμένη στον ιστότοπό μας, μπορείτε να το κάνετε είτε τηλεφωνικά στο 210-8651701 είτε γραπτώς πατώντας εδώ.

small-question-sign

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε άμεσα "οικονομική προσφορά συνεργασίας" καλέστε μας στο 210-8651701 ή πατήστε στο banner που ακολουθεί.

banner-epixiriseon-sm

banner-idioton-sm

Διαβάστηκε 5288 φορές
banner-epixirisewn
 
banner-idioton-texnologistiki
 
theste-ena-erwthma
banner-services3-1-70pxl
 
banner-services3-2-70pxl
 
banner-services3-3-70pxl
 
banner-services3-4-70pxl
 
banner-services3-5-70pxl
 
banner-services3-6-70pxl
 
banner-services3-7-70pxl

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις και αρθρογραφία μας.
  1. Η ΑΠΟΨΗ
  2. ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦ. ΚΕΝΤΡΟ: 210 86 51 701
EMAIL: [email protected]

ΕΔΡΑ: 
Πατησίων 206, 112 56 Αθήνα
F: 210 86 49 005

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΘΗΝΩΝ: 
Μάγερ 32, 104 38 Αθήνα
F: 210 86 49 005

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:
Καλογρέζας 11, 152 32 Χαλάνδρι
F: 210 68 14 884

JoomShaper
Για να λάβετε προσφορά για την επιχείρησή σας συμπληρώστε:

Τα πεδία που έχουν αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
1000 χαρακτήρες αριστερά